Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Golf & Cigars

Golfers die het roken van een sigaar op de golfbaan net zo verafschuwen als het slaan van een dubbel bogey zijn ongetwijfeld in de meerderheid. Behoor je echter tot dat groepje levensgenieters die een goede sigaar tijdens of na een rondje golf wel kan waarderen, dan is er Golf & Cigars, de Cigar Smoking Golfers Club.

Initiatiefnemers Anita Huizinga en Fred Bijlsma zijn Golf & Cigars gestart voor de golfende man en vrouw die zoals gezegd graag een sigaar mag opsteken, daarnaast eventueel op zijn tijd van een goed glas houdt en het leuk vindt gezamenlijke interesses te delen.
Golf & Cigars brengt deze golfers op een regelmatige basis bijeen door golfevents en bijeenkomsten te organiseren, informeel van karakter en met een overlap tussen zakelijk en privé.
Naast de diverse 9 en 18 holes golfbanen, drivingranges en puttinggreens zullen er tevens lokaties buiten de golfbaan bezocht worden. Waar mogelijk zal dat met de inzet van een golf- of puttingsimulator zijn, de golfsport is hier tenslotte toch een verbindende factor, en daarnaast met een echte winteravond wel prettig.

Voor meer informatie, de agenda en inschrijven zie www.golfandcigars.nl

Social Media
Buienradar