Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
20 bezoekers online
0 gasten, 20 bots, 0 leden

Adidas eyewear presenteert tourpro golfbril

Een goede bril bij het sporten zorgt niet alleen voor de juiste bescherming, maar voorkomt ook dat de ogen minder snel moe worden waardoor je je beter kunt concentreren. Daarom komt adidas eyewear met een innovatieve oplossing: de LST™ Polarized Filter Technology. Deze technologie zorgt voor maximaal sportplezier en neemt de kans op verblinding volledig weg. De speciale glazen beschermen de ogen doeltreffend tegen verblindend licht en vervelende lichtweerkaatsingen. Ze voldoen aan beschermingsniveau 3 en absorberen 80% van het licht.

”De juiste golfbril is enorm belangrijk. Je kunt je lichaam op veel verschillende manier trainen, maar aan je ogen kun je niet veel doen. Een goede bescherming met een kwalitiatief hoogstaande bril is dan ook goud waard. De tourpro is helemaal mijn ding. Ik word er zowel op de green als naast de green graag mee gezien”, aldus golfprofessional Dustin Johnson. De 28-jarige Amerikaan is vijfvoudig PGA Tour-winnaar, winnaar van de Barclays competitie in 2011 en één van de rijzende sterren in het professionele golfcircuit.

Lees verder.

Social Media
Buienradar