Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Kinderfeestje bij Swingaway Golf

Vier het verjaardagpartijtje van uw kind bij Swingaway Golf! De kinderen worden volop bezig gehouden en leren spelenderwijs hoe zij een golfclub moeten hanteren en maken kennis met afslaan, chippen, putten en het golfspel in wedstrijdverband. Geschikt voor zowel jongens als meisjes!

Swingaway is het golf-trainingscentrum voor beginners en gevorderden. Hier kunt u dagelijks trainen met gebruikmaking van de nieuwste technische hulpmiddelen inclusief begeleiding van ervaren instructeurs. Haal uw GVB. Leer beter golfen. Onderhoud uw techniek. Kortom, kom langs en ervaar het trainingsconcept van de golfsport bij Swingaway!

Ga hier naar de website van Swingaway Golf voor meer informatie.

Social Media
Buienradar