Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
39 bezoekers online
29 gasten, 10 bots, 0 leden

Centrum wordt een golfbaan

Terwijl de deelnemers van Dorpsgolf in het dorp bezig zijn, geven de professionals van de Edda Huzid Golf Academy bij het kasteel golflessen geven aan belangstellenden.

Voor het eerst wordt zaterdag 25 augustus 2012 een nieuw evenement gehouden in de gemeente Barneveld: Dorpsgolf Barneveld. Voor deze ene dag wordt het centrum van Barneveld omgetoverd in een golfbaan met 18 holes. Achttien teams gaan de uitdaging aan om deze nieuwe baan te verkennen en uit te proberen.

Terwijl de deelnemers van Dorpsgolf in het dorp bezig zijn, geven de professionals van de Edda Huzid Golf Academy bij het kasteel golflessen geven aan belangstellenden. Dorpsgolf Barneveld is een initiatief van Rotary Club Barneveld en van Gert Ansink van ga-advies & organisatie. Judith van den Wildenberg van Rotary Club Barneveld: “Gert Ansink is een groot organisator en had eigenlijk tegelijk met ons het plan om Dorpsgolf op te richten. Daarom hebben we onze krachten gebundeld om dit leuke evenement op poten te zetten. Wij willen dit graag om geld bijeen te krijgen voor de Toon Hermans Salon, een ruimte voor mensen met kanker en hun naasten.
Lees hier verder op de website van de Weekkrant.nl
Social Media
Buienradar