Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
2 gasten, 13 bots, 0 leden

KiKa Golfdag bij BurgGolf

Jonge golftalenten die de deelnemers ‘uitdagen’ en tips geven, topsporters uit andere branches die hun beste beentjes voorzetten en balkunstenaars die golftricks in de baan laten zien. Dit alles is te vinden op de achtste KiKa Golfdag, die maandag 10 september wordt gehouden op de baan van BurgGolf Purmerend aan …

Met deelname aan de KiKa Golfdag steun je de Stichting Kinderen Kankervrij. Golfers kunnen zich inschrijven voor de golfwedstrijd in Texas Scramble vorm met verrassende elementen, de mensen die nog niet (zo goed) kunnen golfen kunnen een masterclass volgen. Alle donaties van de dag komen geheel ten goede aan onderzoek naar kinderkanker.

Lees hier veder op de website van Dichtbij.nl

Social Media
Buienradar