Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Joost Luiten: focus ligt op Amerika

Na zijn tumultueuze week in het US PGA Championship heeft Joost Luiten de smaak te pakken. De 26-jarige golfer eindigde op een prima 21e plaats in de laatste Major van het jaar, waarmee hij liet zien dat hij meekan met de absolute wereldtop. „Het doel is om een vaste kaart te krijgen voor de Amerikaanse Tour. Hier in de Verenigde Staten is alles gewoon net even iets beter”, zei Luiten nadat hij terug was in Nederland.

Uiteindelijk kwam Luiten uit op een score van level par. Met gemengde gevoelens kijkt hij naar die prestatie, aangezien het talent op de eerste dag na veertien holes acht slagen onder par stond. „Je weet dat er dan meer in had gezeten. Ik stond eerste met drie slagen los van de nummer twee. Ja, dat had ik nog nooit meegemaakt in een Major. Toen werd het wel even spannend en maakte ik vier bogeys op rij. En ook op zondagochtend verspeelde ik mijn kansen op een topvijfplaats. Door de onweer een dag ervoor moest ik mijn ronde afmaken. Jammer, want daardoor was ik uit mijn ritme. Maar ja, het is een mooie ervaring geweest, waar ik veel van leer.

Lees hier verder op de website van de Telegraaf.

Social Media
Buienradar