Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

McIlroy aan kop, Luiten 32ste na ronde 3

Joost Luiten maakte zondag in het vervolg van zijn derde ronde fouten en zakte naar de gedeelde 32ste plaats. Rory McIlroy begint de laatste ronde met drie slagen voorsprong. De derde ronde werd zondag vervolgd na onweer op zaterdagmiddag.

Luiten speelde zaterdag elf holes van ronde 3 en was daarna gedeeld elfde. Op de resterende holes maakte hij vier bogeys, op 13, 16, 17 en 18. Dat betekende een ronde 75 (+3) en daarmee is Luiten na 54 holes gedeeld 32ste met +_3 in totaal. Op 16 kon Luiten de bal voor par in de hole tikken maar bij de tap-in raakte hij de bal twee keer en dat betekent één strafslag, dus een bogey.

‘Not the morning I was hoping for’, twitterde Luiten na zijn 75. ‘+3 for 3rd round, very dissapointed but going for a low one in the afternoon.’

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar