Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
1 gasten, 18 bots, 0 leden

Sterk begin van US PGA-debutant Luiten

Joost Luiten is het US PGA Championship begonnen met een sterke ronde in 68 slagen, met vier bogeys op de laatste vier holes. Joost Luiten startte op 10 en was na veertien holes acht onder par. Het was een droomstart met drie birdies op de eerste vijf holes.

De 26-jarige debutant in de vierde major van het jaar maakte op zijn eerste negen naast de drie birdies ook een eagle (op de par-5 zestiende).

Daarna maakte hij birdie op holes 2, 4 en 5. Op -8 gekomen had hij een kans om 63 te maken, het record in een major, maar hij maakte vier bogeys achter elkaar, op holes 6, 7, 8en 9, waarvan de zevende een par 5 is.  Joost Luiten startte op 10 en was na veertien holes acht onder par. Het was een droomstart met drie birdies op de eerste vijf holes.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar