Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
24 bezoekers online
2 gasten, 22 bots, 0 leden

Voormalig nummer 1 van de wereld, David Duval, kan hypotheek niet meer betalen

In zijn professional loopbaan heeft de Amerikaanse golfer David Duval een slordige 18 miljoen dollar op zijn bankrekening bij mogen schrijven. De voormalig nummer 1 van de wereld die gold als een regelrechte bedreiging voor Tiger Woods en in 2001 met -10 het Brits Open won zit in financiële problemen. De bank staat op het punt om het huis van de Duval’s, gelegen in de luxe buitenwijk Cherrie Hills van Denver, openbaar te verkopen.

In 2005 kocht Duval de luxe villa voor 12,4 miljoen dollar en sloot daarvoor een lening van 5,9 miljoen dollar af maar de golfer heeft op dit moment moeite met het aflossen van de lening aan de bank. Mocht David Duval niet met geld over de brug komen gaat het huis op 7 september onder de hamer waar de nieuwe eigenaar het huis voor een koopje kan overnemen.

Lees hier verder op de website van Fore Magazine!

Social Media
Buienradar