Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
3 gasten, 16 bots, 0 leden

Weblog Luiten: Meten met wereldelite

Mooi nieuws kreeg ik aan het begin van deze week. Ik wist het al bijna zeker, maar nu heb ik officieel bevestigd dat ik ook in het USPGA Championship mag spelen. Ik heb al twee keer het Britse Open gespeeld, maar dit is voor de eerste keer dat ik in een andere Major meedoe. Hoe de selectiecriteria precies zijn, weet ik niet, maar volgens mij mag heel de top honderd van de wereldranglijst daar aantreden.

In de week daarvoor is er nog een mooie bonus voor me in de Verenigde Staten. Ik mag volgende week ook met het Bridgestone Invitational meedoen. Dit is één van de World Golf Championships, waar net als in de Majors alleen de mondiale elite wordt uitgenodigd. Ik mag meedoen vanwege mijn overwinning vorig jaar in Maleisië.

Lees verder.

Social Media
Buienradar