Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
2 gasten, 9 bots, 0 leden

Redline Strokeplay Championship 2012

Strokeplay clubkampioenen strijden op 14 oktober tegen elkaar op The International om de titel ‘strokeplay clubkampioen van Nederland’

Op zondag 14 oktober wordt tijdens de Redline Strokeplay Championship door clubkampioenen gestreden om de titel ‘strokeplay clubkampioen van Nederland’. Het is voor het eerst dat clubkampioenen tegen elkaar kunnen spelen. Het toernooi wordt door het nieuwe Nederlandse golfmerk Redline Golf georganiseerd op The International, een neutrale baan waar niemand thuisvoordeel heeft. De winnaar zorgt ervoor dat het Redline Strokeplay Championship 2013 op zijn homecourse zal plaatsvinden en wordt een jaar lang gesponsord door Redline Golf met een Tourbag, G31 golfhandschoenen, caps en de Redline Tourbal. Op 14 oktober introduceert het merk ook een primeur: de eerste Nederlandse tourbal zal aan de aanwezige pers worden geïntroduceerd.

Deelnemers mogen er zelfs mee spelen, al is dat niet verplicht. De naam, balspecificaties en prijszetting worden tot die tijd geheim gehouden. Redline ligt wel een tipje van de sluier op: het wordt een 4P bal met een ‘sticky’ coating en een compressie van 85. Udo Nabers, matchplay kampioen 2012 van Herkenbosch en één van de testgolfers die ermee heeft mogen spelen, vindt het ‘een Nederlandse tourbal die meekan met de tourballen van de grote merken’.

Meer informatie kun je vinden op www.redlinegolf.nl/championship.

Social Media
Buienradar