Archief

Sensor aan je handschoen analyseert je golf-swing

Goed kunnen golfen zit ‘m vooral in de juiste swing. GolfSense laat zien wat je beter kan doen door je slag te meten.

Iedereen die wel eens een balletje geslagen heeft, weet dat het makkelijker is om een plakkaat gras 10 meter weg te slaan, dan het kleine balletje. Als je het raken van de bal eenmaal onder controle hebt, kun je met GolfSense inzoomen op je slag om je zelf te verbeteren.

Door een klein apparaatje aan je golfhandschoen te bevestigen, maakt GolfSense een 3d-weergave van de slag. Deze kun je direct bekijken op je iPad of iPhone en vergelijken met je andere slagen. In het apparaatje zitten vier meters die de verschillende stadia van een slag meten en de snelheid. Daar houdt het voor GolfSense niet op. Door je iPhone of iPod in je kontzak te steken, meet het je heuprotatie. Dit is nog in bèta, maar laat zien wat de missie van GolfSense is.

Lees hier verder op de website van Bright.nl

Social Media
Buienradar