Archief

Luiten slaat zo af op Brits Open

Rond de klok van half 12 (Nederlandse tijd) slaat golfer Joost Luiten donderdagochtend hoopvol af op het prestigieuze British Open. De 26-jarige Nederlander neemt op Royal Lytham & St. Annes in het Engelse Lancashire voor de tweede keer deel aan het belangrijkste golftoernooi van het jaar. Vorig jaar eindigde hij tijdens zijn debuut in het Engelse Sandwich in de achterhoede (63e).

Luiten begint aan zijn rondje van 18 holes samen met de Engelsman James Morrison en de Zweed Daniël Chopra. Het drietal is vrijdag voor de tweede omloop eveneens aan elkaar gekoppeld en gaat dan pas aan het eind van de middag van start. Het weer in West-Engeland ziet er voor donderdag redelijk droog uit, na enkele drijfnatte dagen.

Lees verder.

Social Media
Buienradar