Archief

Britse PGA benoemt Gary Davidson tot PGA Fellow Professional

Onlangs benoemde de Britse PGA de in Nederland werkzame en woonachtige Gary Davidson tot  ‘PGA Fellow Professional’. De benoemingscommissie van de PGA benadrukte in zijn benoeming met name het enthousiasme van Davidson in het ontwikkelen en uitvoeren van de uitgebreide coaching- en trainingsprogramma’s de afgelopen jaren in het Nederlandse golf.

Quote “The Council recognises the immense enthusiasm for his roles and his commitment to self development in Holland”.Deze qualificatie is uniek, aangezien er tot nu toe slechts 1 PGA Fellow Professional in Nederland werkzaam was.  Buiten Groot-Brittannie ligt dit aantal nu op 48 Fellow Professionals (wereldwijd).

De reactie van Gary (ik ben erg trots met deze erkenning van de British PGA. Je bent niet klaar na jeopleiding, ik blijf bezig met het volgen van seminars en trainingen in binnen- en buitenland van andere coaches op allerlei gebied, zoals short game, mental golf, golf marketing, golf management.

Lees hier verder op de website van de Nederlandse Golfkrant.

Social Media
Buienradar