Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
2 gasten, 9 bots, 0 leden

Netwerken op de Golfbaan!

Daar sta je op een netwerkborrel in een groepje gezellig over van alles en nog wat te praten. Plots roept iemand, ik heb een paar flights gereserveerd en nog twee plekjes over, agenda’s worden getrokken en hebben mensen afgesproken om een middagje te gaan golfen. Naast het bezoeken van diverse netwerkborrels en lunches is golf, volgens vele ondernemers de sport om te netwerken.

Doordat je tijdens en na het spel nogal wat tijd met elkaar doorbrengt is er gelegenheid genoeg om elkaar beter te leren kennen. Je praat over elkaars werk en wellicht over wat je voor elkaar kan betekenen. DeHaagsche Business Club wil een veelzijdigheid aan mogelijkheden om te netwerken bieden en daarom organiseren wij samen met Business Haaglanden een compleet verzorgd Golf Event.

Lees hier verder op de website van Den Haag direct.

Social Media
Buienradar