Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
1 gasten, 16 bots, 0 leden

Wat doet de NGF eigenlijk voor de vrije golfer?

In het  behoeften onderzoek van de website Golfopnie van begin dit jaar, kwam naar voren, dat de vrije golfer hele andere wensen heeft dan de verenigingsgolfer. De NGF ontvangt ook voor de vrije golfers subsidie van de NOC*NSF. Wat doet de NGF eigenlijk met dit geld voor de vrije golfer?

De vrije golfer verdient meer aandacht van de NGF

Afgelopen jaar ontving de NGF van de vrije golfers 2,7 mln euro. Wat is er met dit bedrag gedaan? Welke activiteiten zijn er georganiseerd? Een paar maanden geleden is er natuurlijk het 9-stappenplan gekomen om de vrije golfer te bewegen om lid te worden van een vereniging. Maar willen vrije golfers wel lid worden van een vereniging? Ik vind, dat je hun keuze dient te respecteren. Waarom worden er geen activiteiten voor de vrije golfer georganiseerd door de NGF?

Lees hier verder  op de website van Golfopinie.nl

Social Media
Buienradar