Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
3 gasten, 11 bots, 0 leden

Audi Quattro Cup

Dit jaar viert de Audi quattro Cup zijn 18e verjaardag in Nederland. In 2011 namen wereldwijd 90.200 golfliefhebbers deel aan dit toernooi, dat in 52 verschillende landen wordt georganiseerd.

De Nationale Finale wordt gespeeld op Golfsociëteit De Lage Vuursche. De uitdagende baan biedt een grote verscheidenheid in typen holes: veel variatie in lengte, locatie van de bunkers en water-partijen: coursemanagement wordt op elke hole gevraagd.Met de speciaal voor het toernooi gemaakte smartphone applicatie kun je je prima voorbereiden. Of je kunt gewoon een kijkje nemen door te genieten van de zeer realistische flyby’s van de uitdagende holes van deze mooie golfbaan.

Lees hier verder op de website van golf.nl

Social Media
Buienradar