Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
0 gasten, 15 bots, 0 leden

Toursokken van FootJoy

De nieuwe prestatie-ondersteunende ‘FJ Merino Toursok’ is een perfecte aanvulling op de kwaliteit van FootJoy-golfschoenen. FootJoy, ’s werelds nummer 1 in golfschoenen en golfhandschoenen, heeft de lancering aangekondigd van een technologische vernieuwende golfsok: de FJ Merino Tour. Dit product is ontworpen voor ondersteuning van de delen van de voet waarop de meeste druk en kracht staat tijdens het golfen.

De FJ Merino Tour levert optimale ondersteuning en verzachting zodat elke golfer zich kan focussen op zijn spel en niet afgeleid wordt door zijn voeten. FootJoy is het merk met het meest ruime aanbod aan prestatie-ondersteunende sokken en is ook de nummer 1 in golfsokken. Met de nieuwe FJ Merino Tour zet FootJoy een nieuwe benchmark, door een combinatie van optimaal ademend materiaal, kracht en een natuurlijke regeling van temperatuur en vocht.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar