Archief

Golf (golf.callcenteropen.nl)

Op 7 september is de Amsterdamse Golfclub Oldcourse het toneel van het Lumidee Golfopen. Een uniek event voor alle klantcontactprofessionals. Een sportief evenement met daarnaast ruimschoots aandacht voor diverse culinaire hoogstandjes in de verschillende paviljoens. Naast het paviljoen van hoofdsponsor Lumidee is er tevens een paviljoen van UPC Business en paviljoen van CIG. Op de driving range (met uniek uitzicht op de Amsterdamse Arena) zal een ‘beat the pro’ onderdeel worden uitgevoerd. Na afloop van de wedstrijd zal het clubhuis uit 1935 het decor zijn van een uitgebreide borrel en een minst zo uitgebreide barbeque. En zoals de vaste bezoekers van events van Strategic Events gewend zijn, houdt het feest pas op wanneer de laatste bezoekers vermoeid maar voldaan huiswaarts keren.

Slaat u een hole in one op de juiste hole? Dan maakt u, net zoals afgelopen jaar, kans op een echte auto met dank aan de firma ViPcom!

Het aantal flights is beperkt, dus meldt u zich vandaag nog aan via de website van Callcenteropen.nl

Social Media
Buienradar