Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Pimp je kliko (en die van de buren) in golf-style

 Binnen de golfwereld is er al een ruim assortiment aan mooie golfartikelen te vinden. Maar menig golfer keek zijn ogen uit toen een caddie met deze ‘golftrolley’ op de fairway voorbij kwam lopen. Geen zorgen, het wordt vast geen gewoonte op de golfbaan, maar deze klikostickers zijn natuurlijk wel verrassend leuke eyecatchers voor op de vuilcontainer. De vinylstickers zijn heel eenvoudig, in maar liefst drie golfdesigns. De lijn is op de markt gebracht door Coverart, het bedrijf dat eerder uitermate succesvol de Herman Brood-GOLF-klikostickers uitbracht. Neem een kijkje in de shop en pimp je kliko (of de kliko’s op je thuisclub of baan).

 

Social Media
Buienradar