Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
1 gasten, 16 bots, 0 leden

‘Het Stadspark was zondag een grote vijver’

De vierde editie van de Stadspark Open golftoernooi werd zondagmiddag afgewerkt in een aaneenschakeling van regenbuien. Het publiek bleef thuis, de golfers hielden dapper vol. Organisatrice Carola Peper heeft vastgesteld dat alle golfers waterproof zijn. Alle deelnemers zijn komen opdagen. “De omstandigheden waren abominabel, maar het werd toch een fantastische dag. Iedereen deed de toezegging volgend jaar weer te komen.”

Alleen bij onweer zou het evenement worden afgelast. Zover hoefde het niet te komen. Een streep door de rekening was wel dat het publiek massaal wegbleef uit het Stadpark. Ondanks de regen hebben de golfers 10.000 euro kunnen aanbieden voor de aanleg van een beweegtuin voor ouderen in het park. Volgend jaar staat de vijfde editie op de agenda.

Lees hier verder op de website van het Dagblad van het Noorden en ga hier naar de officiële website van het Stadspark Open.

Social Media
Buienradar