Archief

Strijd tussen oud-internationals op golfbaan

Mogelijk krijgen we toch nog Nederlands succes tijdens dit EK. In Kiev wordt namelijk een golftoernooi gespeeld met de nodige oud-topvoetballers. Nederland heeft ook een team afgevaardigd.

Foto

 Het team van Oranje wordt gevormd door Alfred Nijhuis, Pierre van HooijdonkRob WitschgeMartijn Reuser en Ronald de Boer. Het toernooi op de Kiev Golf Club wordt georganiseerd door FIFPro en sportagentschap Pass for Sport. De toernooileiding heeft een indrukwekkend spelersveld samengesteld.

De deelnemers komen uit dertien verschillende landen en zijn zondag en maandag actief op de golfbaan. Namens Frankrijk doen UEFA-voorzitter Michel Platini en Christian Karembeu (voormalig Europees en wereldkampioen) mee. Duitsland hoopt op de kunsten van onder meer Stefan Reuter en Karl-Heinz Riedle.

Lees hier verder op de website van Elfvoetbal.nl

Social Media
Buienradar