Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
0 gasten, 14 bots, 0 leden

Langzaam spel

Op de slotdag van het Wales Open, waar ‘onze’ Joost Luiten gedeeld tweede werd, kreeg Ross Fisher een strafslag voor te langzaam spel. Hoe heeft dat kunnen gebeuren?

Op de slotdag van het Wales Open speelden Ross Fisher, Joost Luiten en de uiteindelijke winnaar Thongchai Jaidee in de laatste flight. Het was een gure dag met veel regen, waardoor de spelers langzamer speelden. Ze hadden meer tijd nodig om steeds regenkleding aan en uit te trekken, hun clubs droog te houden enz.

Op de eerste 9 holes verloor de flight al afstand op de voorgaande flight. Vanaf hole 11 reed John Paramor (hoofdreferee van de European Tour) met de spelers mee, die op die hole Ross Fisher al een waarschuwing gaf. De achterstand op de voorgaande flight werd niet ingelopen. Sterker nog, ze verloren nog meer afstand.
Op hole 14 draalde Ross Fisher erg lang op de green, waardoor hij een strafslag kreeg opgelegd.

Lees hier verder op de website van Golfclub Zeegersloot.

Social Media
Buienradar