Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
1 gasten, 13 bots, 0 leden

Golf op topniveau bij The Dutch

Op zondag 17 juni werd voor de eerste keer om de The Dutch Trophy gestreden. Een Ryder Cup achtige wedstrijd waarbij 15 (van de 23) professionele golfers van The Dutch speelden tegen de beste 15 amateurgolfers (gemiddelde handicap 3) van The Dutch. “Waar in Nederland vind je een club met zoveel enthousiaste professionals en goede amateurspelers onder de Members. Wij vonden het dan ook leuk om dit unieke evenement te organiseren. De professionals deden graag mee en ook voor de amateurs was het een een unieke uitdaging.”aldus de organisatie.

Er werden op deze schitterende zondag 36 holes gespeeld. Na de eerste 18 holes Foursomes gingen de professionals onder leiding van captain Tim Giles de lunch in met een 6-2 voorsprong. Na de lunch startte het amateurteam, met captain Barend van Dam, sterk met de tweede 18 holes (fourball better ball) maar toen kwam de professionaliteit naar boven en gingen de profesionals er toch met de Throphy vandoor. De einduitslag werd 11-5 voor de professionals.

Ga hier naar de website van The Dutch voor meer informatie.

Social Media
Buienradar