Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
4 gasten, 15 bots, 0 leden

Purmerendse Golfestafette voor Stichting Spieren voor Spieren

Dag en nacht. Drie keer vierentwintig uur lang zal er een golfbal doorgegeven worden.Na het grote succes van de golfestafette van 2011 organiseert Rotaryclub Purmerend Weidevenne op Burggolf Purmerend wederom een Golfestafette van 3 dagen en 3 nachten. De opbrengst komt volledig ten goede van de Stichting Spieren voor Spieren.

Een bijzondere kans om 9 holes in het donker te golfen met verlichte golfballen op een gemarkeerde baan. U kunt natuurlijk ook gewoon overdag golfen om de stichting Spieren voor Spieren te ondersteunen. Rondom de estafette worden allerlei andere activiteiten georganiseerd. Doel van dit evenement is geld inzamelen voor Stichting Spieren voor Spieren. Op zaterdag 7 juli openen wij de deuren van Discotheek Odyssey voor een spetterende Disco Inferno Party. Tijdens het Disco dansen is er een loterij en veiling. De opbrengsten daarvan gaan naar een lokaal doel. Ook hier bent u van harte welkom. De entree bedraagt € 25,- p.p.

Ga hier naar de website van Golfnet.nl voor meer informatie.

Social Media
Buienradar