Archief

‘Golfslag’ brengt duizenden euro’s op

Golfslag, het jaarlijkse evenement van Rotaryclub Ede-Kernhem, heeft zaterdag 9 juni 10.000 euro opgebracht.

Dit jaar was het goede doel de hulphond voor de vijftienjarige Kim die aan de ziekte van Duchenne lijdt. De deelnemers verzamelden zich om 9.30 uur op het grote grasveld van kasteel Hoekelum en werden welkom geheten door de voorzitter van de club Pieter Renkema. Natuurlijk was er ook een warm welkom voor Kim, die samen met ouders en broertje vanuit haar rolstoel van alle onderdelen van het evenement wilde genieten.

Het ludieke golftoernooi begon met vier holes op het Hoekelumterrein, waar men de ware golfvaardigheid kon tonen. Daarna verplaatste het gebeuren zich naar het centrum van Ede om eerst van de lunch, aangeboden door Het Oude Politiebureau, te genieten.

Lees hier verder op de website van EdeStad.nl

Social Media
Buienradar