Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
0 gasten, 18 bots, 0 leden

Deloitte Ladies Open haalt 30.000 euro op voor Make A Wish Nederland

Het Deloitte Ladies Open heeft  een indrukwekkende 30.000 euro opgehaald voor het goede doel Make A Wish Nederland. Dit zijn maar liefst vijftien kinderwensen.

De eerste donatie voor het goede doel werd behaald op grote hoogte, Op 165 meter hoogte, op het dak van de Maastoren ging er, tijdens een Putting Challenge tussen team Dewi Schreefel en zangeres Do plus team Christel Boeljon en Isa Hoes, één allerliefste wens in vervulling.

Op allerlei manieren hebben ook bezoekers aan het Ladies Open een bijdrage kunnen leveren aan het goede doel en daar is volop gebruik van gemaakt. Zo waren er speciale Make-A-Wish golfballen te koop, stonden op verschillende locaties in het promodorp speciale Make-A-Wish donatie boxen, vond de speciale Make-A-Wish Clubsandwich gretig aftrek in het clubhuis, was er een ‘Putting Contest’ in het Sports Plaza waar bezoekers voor een kleine bijdrage drie keer konden putten en werd er massaal gedoneerd aan Make-A-Wish bij het bestellen van een toegangskaartje.

Ook ambassadrice Christel Boeljon doneert aan het goede doel. Zij stelt 1% van haar behaalde prijzengeld over dit jaar ter beschikking om kinderen met een levensbedreigende ziekte die ultieme droom te verwezenlijken.

Ga hier naar de website van het Deloitte Ladies Open voor meer informatie.

Social Media
Buienradar