Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
2 gasten, 13 bots, 0 leden

Golfen met multiculti BN-ers

BN-ers met een exotische achtergrond stonden vandaag in Amsterdam op de golfbaan. Doel: het bekender maken van de golfsport bij multiculti Nederland. Onder de deelnemers waren o.a. Glennis Grace, Edsilia Rombley, Howard Komproe, Jasmine Sendar, Hind, Kempi en onze eigen Fernando. Initiatiefnemer Jerry Arens wilde met dit initiatief een nieuwe beweging inzetten in de golfwereld.

Howard Komproe legt uit: ‘Golf heeft swing als sleutelwoord, wij gaan die swing brengen.’‘Mannen/vrouwen die mee doen, maak jullie borst(en) maar nat. Am in it 2 win it’; vertelt Kempi. Ook Jasmine Sendar vertelt over het event: ‘Ik ben benieuwd of er een vrouwelijke Tiger Woods in mij schuilt!” 

Lees hier verder op de website van Funx.nl

Social Media
Buienradar