Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

Deze week: Alle ogen gericht op Broekpolder

Het Deloitte Ladies Open wordt deze week, net als de voorgaande twee jaren, gespeeld op de polderbaan van Golfclub Broekpolder bij Vlaardingen. Dit jaar zijn alle ogen vanzelfsprekend gericht op de onbetwiste leider in het klassement van de Ladies European Tour en tweevoudig winnares dit jaar, Christel Boeljon.

De Beverwijkse gaat proberen om de tweede Nederlandse vrouw te worden die in eigen land wint. In 1994 was huidig toernooidirecteur Liz Weima de laatste die dit op het Rijk van Nijmegen voor elkaar kreeg. Vorig jaar was de Engelse Melissa Reid de beste.

Maar Boeljon zal de beker niet in de schoot geworpen krijgen zondag. Een sterk deelnemersveld staat klaar om haar de voet dwars te zetten. Toppers als Helen Alfredsson, Trish Johnson, Lee Anne Pace, Becky Brewerton en Gwladys Nocera doen allemaal mee.

Het toernooi op de in topconditie verkerende polderbaan begint aanstaande vrijdag.

Meer informatie: www.deloitteladiesopen.nl.
Totale prijzenpot: 250 duizend euro.
Winnaar: 37.500 euro.

Lees verder.

Social Media
Buienradar