Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
3 gasten, 11 bots, 0 leden

Benefiet golftoernooi Dolfinn 2 juni 2012

Zaterdag 2 juni wordt er een Charitygolf toernooi georganiseerd door Stichting Dolfinn in samenwerking met Golfclub Dirkshorn. De opzet is een sportieve dag op de prachtige golfbaan van Dirkshorn te beleven en op deze wijze geld bijeen te brengen voor Stichting Dolfinn. De benefietwedstrijd betreft een stableford wedstrijd op de prachtige 18 holes baan.

U kunt zich zowel individueel als per flight inschrijven. Aangezien de wedstrijd in Dirkshorn plaatsvind is er een bus geregeld die om 11.00 uur vertrekt bij Café de Wit te Heiloo. U bent vanaf 10.30 uur welkom voor een kopje koffie en om kennis te maken met uw tegenstanders van deze dag. Het is natuurlijk ook mogelijk om op eigen gelegenheid te gaan. U dient minimaal in het bezit te zijn van een GVB.

Ga hier naar de website van Dolfinn voor meer informatie.

Social Media
Buienradar