Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Kwalificatietoernooien Amateur ‘Ryder’ Cup Nederland vs Duitsland

Stichting Golf Amigos organiseert twee kwalificatietoernooien voor de 2e grote Amateur Ryder cup Nederland vs Duitsland op 25 en 26 augustus op Golf Residentie De Brunssummerheide. Iedereen met maximaal handicap 18 kan zich inschrijven voor de kwalificatietoernooien die op 23 juni (golfclub De Gelpenberg) en 21 juli (golfclub Havelte) gespeeld worden. De gekwalificeerde deelnemers van Nederland en Duitsland krijgen dit door Golf USA Assen gesponsorde evenement gratis aangeboden.

In totaal tien spelers met maximaal handicap 18 kunnen zich voor het Nederlandse team plaatsen. Zowel het Nederlandse als het Duitse team zal uit minimaal drie dames bestaan. Op 23 juni zal op golfclub De Gelpenberg in Drenthe de eerste afslag plaatsvinden om 12.00 uur. Er is plaats voor maximaal 36 deelnemers. Er wordt alleen strokeplay gespeeld. Het tweede toernooi vindt plaats op 21 juli om 10.00 uur op Golfclub Havelte, bij Meppel.

Lees hier verder op de website van de Golf Amigo’s.

Social Media
Buienradar