Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
0 gasten, 17 bots, 0 leden

Woods pleit voor strengere straf bij langzaam spel

Tiger Woods heeft bij de international golffederatie PGA een verzoek ingediend om langzaam spel voortaan te bestraffen met penaltyslagen in plaats van de huidige niet openbare straffen. De duur van de rondes is een groeiend probleem op de tour. Zo werd het publiek dit weekeinde bijvoorbeeld duidelijk geïrriteerd door Kevin Na, die continu oefenslagen en zogenaamde ‘waggles’ maakte.

Woods, voorheen de beste van de wereld, denkt dat een strafslag beter werkt dan geldstraf, waarvan wordt gedacht dat deze momenteel tussen de 5.000 en 10.000 dollar behelsen. “Het is heel makkelijk, je krijgt een waarschuwing en dan een strafslag. Ik denk dat het dan een stuk sneller gaat”, zo verklaarde Woods, die in Ponte Vedra overigens twaalf slagen meer nodig had dan de winnaar Matt Kuchar.

Social Media
Buienradar