Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
1 gasten, 18 bots, 0 leden

Uitstekende start Boeljon

Christel Boeljon is uitstekend begonnen aan het Turks Open op de nationale golfbaan van Belek-Antalya. De Nederlandse titelverdedigster voltooide donderdag de 18 holes in 70 slagen (-3) en bezet daarmee de gedeelde eerste plaats. Boeljon heeft gezelschap van de Zweedse Pernilla Lindberg, de Italiaanse Diana Luna en de Engelsen Florentyna Parker en Charlotte Ellis.

Boeljon noteerde zes birdies en drie bogeys op haar scorekaart. Marieke Nivard staat met 76 (54e) ook nog boven de streep in het deelnemersveld. Dewi Claire Schreefel (77), Chrisje de Vries (78) en Marjet van der Graaff (79) moeten zich vrijdag verbeteren om de cut te halen.

Lees verder.

Social Media
Buienradar