Archief

McIlroy weer nummer één

Het blijft stuivertje wisselen in de top van de wereldranglijst tussen Luke Donald en Rory McIlroy.

Het Wells Fargo Championship in Charlotte is deze week gewonnen door de jonge Amerikaan Rickie Fowler. Fowler eindigde in het toernooi op 14-onder par en met dezelfde score waren ook Rory McIlroy en DA Points geëindigd. Er moest dus een play-off gespeeld worden. De 18e werd opnieuw gespeeld en Fowler wist een super tweede shot vlakbij de hole te krijgen waar McIlroy en Points alleen maar par konden maken. De putt voor birdie viel en daarmee pakte Fowler zijn eerste PGA Tour overwinning.

De Noord-Ierse golfer McIlroy was natuurlijk teleurgesteld maar kon met opgeheven hoofd het toernooi verlaten, hij was opnieuw de nummer 1 van de wereld gewonnen. Door zijn tweede plaats passeerde hij Luke Donald in de wereldranking.

Lees verder.

Social Media
Buienradar