Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
1 gasten, 10 bots, 0 leden

iGolfrules met de nieuwe golfregels voor 2012–2015

De “iGolfrules” app werd drie jaar geleden geïntroduceerd en staat sindsdien in talloze landen bovenaan de lijst van veelgevraagde golf-apps. Apple heeft de app zelfs een officiële aanbeveling gegeven.

De ontwikkelaars, met aan het hoofd referee en bestsellerauteur Yves C. Ton-That (“Golfregels kort uitgelegd”, wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht), hebben nu opnieuw de app op belangrijke punten verbeterd. Geüpdatet met de nieuwe golfregels geeft de app direct antwoord op praktisch elke vraag over de regels. De interactieve beeldseries verklaren glashelder en stap-voor-stap de correcte procedures. Als nieuw element zijn er gedetailleerde animatiefilmpjes om de regels nog inzichtelijker te maken. Een bijzonder praktisch onderdeel is de interactieve “Ontwijken”-functie, een hulp bij het al dan niet straffeloos ontwijken van een belemmering.

Meer informatie op www.iGolfrules.com en www.expertgolf.nl

Social Media
Buienradar