Archief

Deloitte Ladies Open laat wensen in vervulling gaan voor Make-A-Wish Nederland

Het Deloitte Ladies Open zet zich dit jaar in voor Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland heeft als doel om de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. Het uitkomen van een wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder.

Sinds de oprichting in 1989 heeft Make-A-Wish Nederland al 4.253 wensen in vervulling laten gaan. Het Deloitte Ladies Open wil dit jaar een bijdrage leveren door het vervullen van vijf wensen. Zeker is dat één daarvan door de nummer één golfster van Nederland en ambassadrice van het Deloitte Ladies Open, Christel Boeljon in vervulling gaat. ‘De verbinding tussen topsport en Make-A-Wish is eigenlijk een heel logische: sporters hebben net als onze wenskinderen te maken met tegenslagen en moeten dan in staat zijn kracht in zichzelf en in de mensen om hen heen te vinden om door te kunnen gaan. We zijn er trots op dat Deloitte en Christel Boeljon zich inzetten voor Make-A-Wish Nederland.’ Aldus directeur Harmienke Kloeze.

Lees hier verder op de website van De Deloitte Ladies Open.

Social Media
Buienradar