Archief

Review: ‘Garmin Approach G5’

Van Garmin heb ik de mogelijkheid gekregen om de Garmin Approach G5 te mogen reviewen.

De gehele review is te lezen op deze website onder het submenu ‘Media‘. De Garmin Approach G5 die ik van Garmin mag testen, wordt geleverd in een compacte doos met daarin een broekclip en bevestigingsclip. Bij het plaatsen van de batterijen (de Garmin wordt geleverd zonder twee AA batterijen) en het sluiten van het toestel valt het meteen op dat het hier om een robuust GPS toestel gaat. Het apparaat met de afmetingen van 5.8 x 11.4 x 3.5 cm en een schermresolutie van 240×400 pixels sluit goed en ligt lekker in de hand. Met een gewicht van 192.7 g is hij licht genoeg om een hele ronde te dragen, maar het echte functioneel testen zal op de golfbaan moeten gebeuren, dus op naar de golfbaan…..

Lees hier de gehele review

Social Media
Buienradar