Archief

Golfballen.nl resellersprogramma

Www.golfballen.nl heeft weer een mooie primeur, een resellersprogramma, waarbij iedereen gemakkelijk zelf golfballen kan gaan verkopen. Naast je werk, pensioen of studie kun je je netwerk aanspreken en nieuwe golfballen met logo of tweedehands golfballen verkopen.

Mark Vijver, eigenaar van www.golfballen.nl vertelt hier enthousiast over: “Groei kun je bereiken door samenwerken en hoe kun je dat beter doen dan samen te werken met golfers die toch al op de golfbaan rondlopen of een groot golfnetwerk hebben? Wij stellen gratis onze site beschikbaar en die wordt gepersonaliseerd voor onze resellers, de resellers krijgen naamkaartjes, een logo met de websitenaam erbij en binnen een week zijn ze startklaar om golfballen te verkopen en natuurlijk geld te verdienen.”

Heeft u interesse om reseller te worden? Mail dan Mark Vijver via info@golfballen.nl of bel naar 010-4656445, dan komt u alles te weten over het resellersprogramma.

Social Media
Buienradar