Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
0 gasten, 15 bots, 0 leden

Aantal deelnemende banen Nationaal Golfpaspoort neemt toe

Al 38 golfbanen gaan het Nationaal Golfpaspoort gebruiken om nieuwe spelers te boeien en te binden aan de golfsport. Tijdens de Nationale Open Golfdagen op 21 en 22 april a.s. kunnen golfers op vele van deze golfbanen, terecht om direct aan de slag te gaan met het Golfpaspoort. Een overzicht van de golfbanen die met het Golfpaspoort gaan werken is te vinden via http://www.mijngolfpaspoort.nl/Golfbanen/.

Meer dan 80 banen accepteren het Golfpaspoort als baanpermissie. De afgelopen weken heeft op 11 golfbanen de pilot voor het Nationaal Golfpaspoort plaatsgevonden. Inmiddels zijn al meer dan 250 golfers aan de slag met het Golfpaspoort. De pilot mag dan ook met recht een succes genoemd worden. Met de ervaringen uit de pilot wordt het product aangepast en waar nodig verbeterd, zodat er tijdens de Nationale Open Golfdagen een goed product klaarligt om de golfers te bedienen.

Lees verder.

Social Media
Buienradar