Archief

Gratis golfpaspoort tijdens Open Dag op Best Golf

Op zondag 22 april van 12.00 tot 17.00 uur organiseert de 18-holesbaan Best Golf de jaarlijkse Open Golfdag. Nieuw is dat bezoekers dit jaar gratis een golfpaspoort krijgen. Na deelname aan de golfclinic op de Open Golfdag kunnen bezoekers meteen diverse onderdelen in hun paspoort laten afstempelen. Elke stempel brengt aspirant golfers dichter bij de baanpermissie. Met het golfpaspoort zijn beginnende golfers zonder GVB golfen welkom om te spelen op de 18- holes baan van Best Golf.

Uiteraard zijn ook jeugdspelers en golfers met GVB en hun familieleden van harte welkom op Best Golf.   Best Golf is lid van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) die onlangs het Nationaal Golfpaspoort introduceerde. Bas Geurtjens, Manager Best Golf: ‘Met de komst van het Nationaal Golfpaspoort wordt de drempel van het GVB-examen weggenomen. Nieuwe golfers worden vanaf het eerste moment op een plezierige manier geholpen bij de kennismaking met golf. Spelers kunnen, als ze bepaalde basisvaardigheden onder de knie hebben, relatief snel de baan in. Het grote voordeel is dat de focus veel meer ligt op het overbrengen van het plezier. Met de komst van het Nationaal Golfpaspoort wordt het voor iedereen mogelijk om van meet af aan meer te genieten van de golfsport.’ Met het Nationaal Golfpaspoort kunnen beginnende golfspelers bovendien golfen op meer dan 40 golfbanen in Nederland.

Lees hier verder op de website van Bestgolf.nl

Social Media
Buienradar