Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Villa XL sponsor LinkedGolf Laddercompetitie 2012

Villa XL zal het komende jaar haar naam verbinden aan de LinkedGolf Laddercompetitie. Hiermee wil Villa XL inspelen op de groeiende online community ontwikkelingen en haar naamsbekendheid vergroten.  LinkedGolf (Golfclub op Linkedin) heeft nu al bijna 6.000 leden en organiseert dit jaar voor de derde maal de Laddercompetitie die op 4 april jl. van start is gegaan.

De leden van LinkedGolf kunnen elkaar via de groepsdiscussie uitdagen voor een matchplay wedstrijd. Aan het eind van het seizoen mag de top-6 op uitnodiging naar het finaleweekend, begin oktober. De leden van LinkedGolf, die niet tot de top-6 behoren, maar toch mee willen doen aan het finaleweekend, krijgen een interessant aanbod om mee te doen.

Bart-Jean Akkers, eigenaar van Villa XL: “We hebben LinkedGolf al een tijdje in het vizier en we denken door deze samenwerking een optimaal contact te hebben met een zeer interessante en grote groep jongere golfers. Ons kwalitatieve huizenaanbod past daar precies bij.  Via LinkedGolf hebben we hiermee een unieke mogelijkheid en we vinden het spannende stap in de verdere groei van ons merk. Hiermee willen inspelen op de behoeften van onze klanten.”, aldus Akkers.

Lees hier verder op de website van Linkedgolf.nl

 

Social Media
Buienradar