Archief

Eerste balletjes golf geslagen aan Piushaven

De tweede editie van Tilburg Open moet vrijdag 8 juni gaan plaatsvinden, maar de eerste balletjes werden maandagmiddag al geslagen, aan de Piushaven. Wethouder Roel Lauwerier was er bij, net als Prins Frans-Jan d’n Irste.

Zij werden vergezeld door Germaine Paulusse, van hoofdsponsor Prise d’eau Golf. Con van Rijswijk maakte de flight compleet. Hij is eigenaar van de Netwerkbeheerder. Geheel in stijl van het Fungolf Event vond het persmoment op een bijzondere locatie plaats: op het dak van Hardy’s in de Piushaven.

Opbrengst van het golftoernooi gaat naar onderwijsprojecten in Kenia. Het parcours van de Tilburg Open loopt dwars door de binnenstad, de Piushaven, het Stadpark, het Pieter Vreedeplein en het Wilhelminapark.

Lees hier verder op de website van Tilburg dichtbij.

Social Media
Buienradar