Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Tiger Woods PGA Tour 13

Tiger Woods PGA Tour 2013 is zoals we inmiddels gewend zijn van de serie: oerdegelijk, voorzien van genoeg nieuw spul om een aankoop te verantwoorden en niet baanbrekend genoeg om buiten de trouwe aanhang eens echt aan te slaan. In gaming is ‘degelijk’ normaal gesproken geen grote deugd, maar begrijp goed dat deze serie al jarenlang op een dergelijk hoog niveau presteert dat we er bijna aan gewend raken.

Het blijft een raar iets om een Tiger Woods-game te recenseren. We hoeven jullie niet te vertellen dat het aantal golffans in schril contrast staat tot het aantal zelfuitgeroepen voetballiefhebbers. We hebben geen cijfers, maar we zouden er zelfs niet van staan te kijken als waterpolo hoger staat dan golf op het lijstje favoriete Nederlandse sporten. Enfin, voor we afdwalen, dat gegeven maakt het recenseren van deze games altijd wat apart. De golffan is er jaren terug al achter gekomen dat Tiger Woods PGA Tour een ijzersterke serie is die zelden tot nooit een steekje laat vallen, terwijl een vreemde van de serie niet zomaar ineens een golfgame uit de schappen pakt. En dus zeggen we maar weer eens wat we elk jaar zeggen: dit is écht de moeite waard, voor elke sportliefhebber.

Lees hier verder op de website van Gamer.nl

Social Media
Buienradar