Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
2 gasten, 11 bots, 0 leden

De Nationale Golfkampen deze zomer in Eemnes/Laren!

 

Heb je nog nooit op een echte golfbaan gespeeld en lijkt dit je toch wel heel leuk? Of heb je al vaker gegolfd en vind je het helemaal te gek? Wil jij de technieken van deze fantastische en steeds groter wordende sport onder de knie krijgen? Zet dan je eerste stappen op weg naar een golfer bij de Nationale Golfkampen (6 t/m 14 jaar)!

De golfkampen vinden in juli en augustus plaats in Laren/Eemnes. We laten je spelenderwijs kennis maken met allerlei golftechnieken, leren je de regels van golf en we gaan zelfs twee middagen naar een echte golfclub!Er zijn twee soorten kampen. Er zijn interne kampen waarbij je ook op het kamp overnacht. Kinderen uit het hele land zijn dus welkom.

Lees hier verder op de website van de Nationale Golfkampen.

 

Social Media
Buienradar