Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Ecco BIOM Hybrid

In de nieuwe BIOM Hybrid combineert Ecco de Natural Motion techniek met de populaire Golf Street zool. De Deense schoenfabrikant heeft met de Golf Street een van de best verkopende golfschoenen ooit in huis. Fred Couples introduceerde het sneakermodel (met noppen in plaats van spikes) tijdens de Masters op Augusta en de hybride schoen – de je zowel in als naast de baan kan dragen – was vervolgens niet aan te slepen.

Een ander paradepaardje van Ecco is de BIOM. Dit model is gebaseerd op de Natural Motion leer. die zijn oorsprong vindt in de rennerswereld en die uitgaat van de natuurlijke demping van de voet. Door de voet minder extreem te ondersteunen kunnen de spieren zich beter ontwikkelen, wat stabiliteit ten goede komt, vermoeidheid vermindert en blessures voorkomt.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Social Media
Buienradar