Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Heemsteedse scholieren winnen NK

Vorig jaar werden Prins en Taekema tweede in dit NK en zij vonden dat het deze keer beter moest. De twee hielden woord.
‘We zijn meer dan tevreden over het resultaat”, vertelde Severiano Prins na afloop. ‘Zaterdag speelden we nog een competitiewedstrijd met heren 1 van Golfclub de Haarlemmermeersche tegen de Graafschap en die wonnen we met 12-6. Dat was een goede opmaat naar vandaag.’
Voor Dave Taekema is het zijn laatste deelname aan het NSTK, omdat hij dit jaar eindexamen gaat doen.

Landstede CSE uit Zwolle (met Floris Veth en Jochem Huibregtse) werd met een score van 70 slagen derde. Dit jaar deden 41 scholen, met in totaal 82 golfers, mee aan het eerste nationale kampioenschap van de NGF in 2012.

Lees verder.

Social Media
Buienradar