Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
20 bezoekers online
1 gasten, 19 bots, 0 leden

Eerste Pashouder Nationaal Golfpaspoort

Tijdens de Amsterdam Golf Beurs is het eerste pasje behorend bij het Nationale Golfpaspoort uitgedeeld aan Mels Otsen door Ellen Zwart van de Zaanse Golf Club. Mels is beginnend golfer en heeft les bij Maxifit Golfschool van Brian Schutz op de Zaanse.

Ellen Zwart, pr medewerker van de Zaanse Golf: “Het Nationaal Golfpaspoort is voor ons een ideaal middel om nieuwe golfspelers op hun eigen tempo thuis te geraken in de golfsport en op de Zaanse Golf Club. Naast Golfvaardigheid is er ruimte voor beginners om in hun eigen tempo te kunnen spelen, kennis te maken met de cultuur en omgangsvormen van de Zaanse Golf Club en de golfsport.”

Brian: “Als Golfschool Maxifit vinden wij het Golfpaspoort de juiste manier om spelers naar hun international golf licence te begeleiden, zonder dat zij examen hoeven te doen, wat veel beginnende spelers afschrikt.”

Lees verder.

Social Media
Buienradar