Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
2 gasten, 10 bots, 0 leden

Luiten rukt op dankzij 68’er

Joost Luiten heeft dankzij een ronde van 68 slagen een flinke sprong voorwaarts gemaakt in het Open de Andalucia. De Nederlander week op de derde hole van de Aloha Club voor het eerst af van het baangemiddelde met een bogey, maar won die slag op de negende terug. Op de ‘terugweg’ schreef hij vier birdies en verder pars op zijn scorekaart. Daarmee steeg hij naar de gedeelde 31e plaats (211 slagen).

Wil Besseling, die op de vijfde hole een eagle sloeg, verbeterde zich met een 70’er (214) ook maar hoeft vooralsnog niet te rekenen op een heel vette cheque (51e). De Spanjaard Eduardo de la Riva, die zaterdag 68 slagen nodig had en zijn totaal op 204 (-12) bracht, maakt nog steeds de meeste aanspraak op de hoofdprijs van 166.666 euro.

Lees verder.

Social Media
Buienradar