Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
20 bezoekers online
1 gasten, 19 bots, 0 leden

Tourtruck Wilson Staff naar Nederland

Op 17 en 18 maart staat de volledig uitgeruste Tourtruck van Wilson Staff voor de deur bij Golfplaza in Amsterdam. De ideale gelegenheid om clubs op maat te laten maken. De 11 meter lange truck reist normaliter mee met de wedstrijden van Europese Tour, zodat de staff players van Wilson Staff ter plekke hun materiaal kunnen laten aanpassen of repareren. Ter ere van de Golfplaza Novita dagen staat de volledig uitgeruste Tourtruck half maart twee dagen in Nederland, om precies te zijn voor de deur bij Golfplaza in Amsterdam.

Een vrijblijvend kijkje achter de schermen van de wereld van het professionele golf is natuurlijk geweldig, maar de Tourtruck biedt golfers ook de unieke gelegenheid om een custom set te laten maken – met precies de juiste lengte, lie, flex en grip. Daarvoor bent u bij het Engelse merk aan het juiste adres, want met 61 Majors zijn de ijzers van Wilson Staff all-time recordhouder. De clubs worden op maat gemaakt terwijl u wacht.

Lees hier verder op de website van Golfnet.nl

Social Media
Buienradar