Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
1 gasten, 14 bots, 0 leden

Longest drive: 33 meter(!)

Bij GolfingWorld.tv houden ze al een tijdje een longest drive competitie. Maar dan wel een aparte omdat ze zogenaamde ‘wiffle balls’ gebruikien. Een wiffle ball is een geperforeerde, lichtgewicht rubberen bal. En een van de karakteristieken van de bal is dat als je er heel hard tegen slaat er… bijna niets gebeurd. Zo krijg je een longest drive competitie waarbij de long hitters afstanden slaan van -wel meer dan 30 meter- 🙂

Wel is er wat discussie of mensen afstanden in meters of yards opgeven maar toch. Afgelopen week hebben ze Brett Rumford en Matt Zions -longhitters van de Europese Tour- de kans gegeven om de longest drive te slaan.

 

Social Media
Buienradar